rólunk

Egyedülálló emberközpontú megközelítésünk ötvözi az ergonómiai és a technológiai szempontokat, így teremtve maximális üzleti értéket

Kik vagyunk?

A ViVeTech egy magyar tulajdonú, 2011 óta sikeresen működő informatikai tanácsadó és fejlesztő vállalkozás, melynek fókuszában az ember és a technológia együttműködése áll. Küldetésünkkel összhangban az információbiztonsági üzletágunk által képviselt újszerű megközelítésben is kiemelt szerepet kapnak az ergonómiai szempontok a hozzáadott üzleti érték biztosítékaként.

Vállalkozásunk fő célja, hogy ügyfeleink képesek legyenek működési kockázataikat tudatosan felmérni és kezelni, valamint növelni versenyképességüket az életbe léptetett intézkedéseken keresztül.

Mi a ViVeTechnél minden szakterületünkön, így az információbiztonságban is nagy hangsúlyt helyezünk a kutatómunkára és az akadémiai együttműködésekre. Szeretünk úgy gondolni magunkra, mint egy tudományos műhelyre, ahol az ember-gép kapcsolat különböző aspektusait vizsgáljuk.

A ViVeTech megközelítés

A biztonságra való törekvés alapvető igény, vagyis egy idős az emberiséggel, így meglehetősen jól kialakult módszertana van immár több ezer éve. Eszerint akkor érezzük magunkat biztonságban, ha tudjuk mi történik körülöttünk, és e tudás mellett rendelkezésünkre állnak azok az eszközök is, amelyekkel szükség esetén beavatkozhatunk a nem kívánt folyamatokba. Tehát a biztonság tudatos, valósidejű döntéseken alapszik.

Az idők folyamán azt is megtanultuk, hogy a legnagyobb veszélyt általában egy másik ember jelenti ránk nézve. Vagyis a védelem megszervezése során kulcsfontosságú az emberi tényezők felmérése.

Mi a ViVeTechnél abban hiszünk, hogy az ergonómikusan kialakított biztonsági rendszerek jelentősen csökkentik a véletlen károkozást; az így kialakított biztonsági szabályok pedig nagyobb mértékben akadályozzák a támadókat, mint az üzleti felhasználókat. Végső soron az emberközpontú biztonsági intézkedések nagyobb üzleti hasznot hoznak.

Vezetőink

Szeredy Csaba
Vezérigazgató
Csaba közel harminc éve diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán. Azóta számos szoftverfejlesztő vállalatnál töltött be különböző vezető pozíciókat, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Kedvenc időtöltése az eredeti szakmájához húzza vissza: Csaba szabadidejében rádióvezérlésű helikoptereket és autókat épít.
Márton Miklós
Partner, Értékesítési Igazgató
Miklós közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik IT menedzsment és IT biztonsági tanácsadás területeken, mely szaktudását olyan neves vállalatoknál szerezte, mint a Novell és a Kürt. Meggyőződése, hogy az IT biztonság legalább annyira szól emberi attitűdökről, mint technológiákról, és ezt a hitét igyekszik minden nap kézzelfogható ügyfélértékké alakítani. Szabadidejében szenvedélyes vitorlázó és családapa.
Rádai Róbert
Tanácsadási Üzletág Vezető
Róbert több mint tíz év sikeres szoftverfejlesztői, valamint termékfejlesztői és tanácsadói karriert tudhat maga mögött. Az utóbbi években leginkább informatikai nagyprojektek menedzsmentjével, illetve ezen projektek minőségbiztosításával foglalkozott. Fő erénye a higgadtság és a koncentrációs készség, mely képességeket a sízéssel, búvárkodással és judóval töltött évek csiszolták tökéletesre.
VIVETECH ZRT.
1118 Budapest Szüret utca 15.
Phone: +36 20 967 5550
Copyright 2020 ViVeTech Zrt. All rights reserved.