rólunk

Egyedülálló emberközpontú megközelítésünk ötvözi az ergonómiai és a technológiai szempontokat, így teremtve maximális üzleti értéket

Kik vagyunk?

A ViVeTech egy magyar tulajdonú, 2011 óta sikeresen működő informatikai tanácsadó és fejlesztő vállalkozás, melynek fókuszában az ember és a technológia együttműködése áll. Küldetésünkkel összhangban az információbiztonsági üzletágunk által képviselt újszerű megközelítésben is kiemelt szerepet kapnak az ergonómiai szempontok a hozzáadott üzleti érték biztosítékaként.

Vállalkozásunk fő célja, hogy ügyfeleink képesek legyenek működési kockázataikat tudatosan felmérni és kezelni, valamint növelni versenyképességüket az életbe léptetett intézkedéseken keresztül.

Mi a ViVeTechnél minden szakterületünkön, így az információbiztonságban is nagy hangsúlyt helyezünk a kutatómunkára és az akadémiai együttműködésekre. Szeretünk úgy gondolni magunkra, mint egy tudományos műhelyre, ahol az ember-gép kapcsolat különböző aspektusait vizsgáljuk.

A ViVeTech megközelítés

A biztonságra való törekvés alapvető igény, vagyis egy idős az emberiséggel, így meglehetősen jól kialakult módszertana van immár több ezer éve. Eszerint akkor érezzük magunkat biztonságban, ha tudjuk mi történik körülöttünk, és e tudás mellett rendelkezésünkre állnak azok az eszközök is, amelyekkel szükség esetén beavatkozhatunk a nem kívánt folyamatokba. Tehát a biztonság tudatos, valósidejű döntéseken alapszik.

Az idők folyamán azt is megtanultuk, hogy a legnagyobb veszélyt általában egy másik ember jelenti ránk nézve. Vagyis a védelem megszervezése során kulcsfontosságú az emberi tényezők felmérése.

Mi a ViVeTechnél abban hiszünk, hogy az ergonómikusan kialakított biztonsági rendszerek jelentősen csökkentik a véletlen károkozást; az így kialakított biztonsági szabályok pedig nagyobb mértékben akadályozzák a támadókat, mint az üzleti felhasználókat. Végső soron az emberközpontú biztonsági intézkedések nagyobb üzleti hasznot hoznak.

Vezetőink

Márton Miklós
vezérigazgató, az igazgatóság elnöke
Közgazdász, 20 éve informatikai biztonsági kereskedelmi, marketing vezető, hazai és multinacionális vállalatoknál szerzett nemzetközi kereskedelmi tapasztalattal. 10 éven át a Kürt Zrt. üzleti vezérigazgató-helyettese, előtte a Novell kiemelt ügyfélmenedzsere volt.
Szeredy Csaba
az igazgatóság tagja
Villamosmérnök, aki tapasztalatait 40 év szoftverfejlesztés, 30 év emberszimulációs szoftverek fejlesztése, 10 év banki informatikai rendszerek fejlesztése és üzemeltetése, 20 év cégépítése, cégvezetése során szerezte.
Botyánszky Kata
gazdasági igazgató, az igazgatóság tagja
Közgazdász, adószakértő, több magyarországi és multinacionális vállalat controlling és gazdasági vezetői feladatait követően az Állami Autópályakezelő tőzsdei bevezetésének előkészítését, és a Kürt Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettesi feladatait látta el korábban.
Rádai Róbert
operatív igazgató, az igazgatóság tagja
25 év tapasztalattal rendelkezik informatikai, projekt- és üzletágvezetés területen. 10 év tapasztalat tanácsadói és 10 év tapasztalat szoftverfejlesztési területeken teljes üzletágak kiépítése és vezetése terén.
VIVETECH ZRT.
1118 Budapest Szüret utca 15.
Phone: +36 20 967 5550
Copyright 2020 ViVeTech Zrt. All rights reserved.