rólunk

Egyedülálló emberközpontú megközelítésünk ötvözi az ergonómiai és a technológiai szempontokat, így teremtve maximális üzleti értéket

Kik vagyunk?

A ViVeTech egy magyar tulajdonú, 2011 óta sikeresen működő informatikai tanácsadó és fejlesztő vállalkozás, melynek fókuszában az ember és a technológia együttműködése áll. Küldetésünkkel összhangban az információbiztonsági üzletágunk által képviselt újszerű megközelítésben is kiemelt szerepet kapnak az ergonómiai szempontok a hozzáadott üzleti érték biztosítékaként.

Vállalkozásunk fő célja, hogy ügyfeleink képesek legyenek működési kockázataikat tudatosan felmérni és kezelni, valamint növelni versenyképességüket az életbe léptetett intézkedéseken keresztül.

Mi a ViVeTechnél minden szakterületünkön, így az információbiztonságban is nagy hangsúlyt helyezünk a kutatómunkára és az akadémiai együttműködésekre. Szeretünk úgy gondolni magunkra, mint egy tudományos műhelyre, ahol az ember-gép kapcsolat különböző aspektusait vizsgáljuk.

A ViVeTech megközelítés

A biztonságra való törekvés alapvető igény, vagyis egy idős az emberiséggel, így meglehetősen jól kialakult módszertana van immár több ezer éve. Eszerint akkor érezzük magunkat biztonságban, ha tudjuk mi történik körülöttünk, és e tudás mellett rendelkezésünkre állnak azok az eszközök is, amelyekkel szükség esetén beavatkozhatunk a nem kívánt folyamatokba. Tehát a biztonság tudatos, valósidejű döntéseken alapszik.

Az idők folyamán azt is megtanultuk, hogy a legnagyobb veszélyt általában egy másik ember jelenti ránk nézve. Vagyis a védelem megszervezése során kulcsfontosságú az emberi tényezők felmérése.

Mi a ViVeTechnél abban hiszünk, hogy az ergonómikusan kialakított biztonsági rendszerek jelentősen csökkentik a véletlen károkozást; az így kialakított biztonsági szabályok pedig nagyobb mértékben akadályozzák a támadókat, mint az üzleti felhasználókat. Végső soron az emberközpontú biztonsági intézkedések nagyobb üzleti hasznot hoznak.

Vezetőink

Márton Miklós
vezérigazgató, az igazgatóság elnöke
Közgazdász. Informatikai biztonsági területen, hazai és multinacionális vállalatoknál szerzett nemzetközi kereskedelmi és marketingvezetői tapasztalattal rendelkezik.  Korábban kiemelt ügyfélmenedzseri, majd üzleti vezérigazgató-helyettesi pozíciókban dolgozott. Jelenleg a ViVetech kereskedelmi és üzletfejlesztési területének vezetését látja el a cég vezérigazgatójaként.
Botyánszky Kata
gazdasági igazgató, az igazgatóság tagja
Jogi szakokleveles közgazdász, adószakértő, közbeszerzési szakértő. Pályafutását multinacionális vállalatoknál alapozta meg,  majd első számú gazdasági vezetője ezen cégek hazai leányvállalatainak. Több sikeres akvizícióban, tőzsdei bevezetések előkészítésében vett részt.  Egy meghatározó hazai informatikai cég gazdasági vezérigazgató-helyettesi pozíciója után jelenleg a ViveTech gazdasági és jogi terület irányítása tartozik hozzá.
Rádai Róbert
operatív igazgató, az igazgatóság tagja
Mérnökinformatikus, projektmenedzsment szakértő. Hazai és nemzetközi piacra szolgáltató vállalatoknál szerzett széleskörű üzletág-vezetési és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik szoftverfejlesztési, minőségbiztosítási, információbiztonsági és projektmenedzsment területeken. Jelenleg a ViVeTech tanácsadási és fejlesztési területeinek vezetését látja el a cég operatív igazgatójaként.

Felügyelő bizottság

Karászi Zoltán
a felügyelő bizottság elnöke
Villamosmérnök, közgazdász.  Ipari-, energetikai- és félvezetőipari területen, multinacionális és saját alapítású vállalatokban töltött, illetve tölt be első számú vezetői és üzletfejlesztési funkciókat, közvetlen szakterülete a nemzetközi Testing, Inspection & Certification  szektor, ahol a TÜV Rheinland magyar cégét és a kelet-közép európai régióját vezette. Jelenleg többek között a TAM CERT Kft. a TÜV AUSTRIA Partnerének tulajdonos-ügyvezetői funkcióját tölti be, továbbá a QTICS Csoport egyik alapítója. 
Csősz Szilvia
a felügyelő bizottság tagja
Mérlegképes könyvelő, közgazdász. Szakmai pályája során egy piacvezető angol tulajdonú logisztikai cég főkönyvelője volt, ezután egy információbiztonsági cégnél töltött be hasonló pozíciót. Releváns tapasztalatait ezen cégek éves beszámolóinak elkészítése, a tulajdonosok felé rendszeres havi jelentések, kimutatások készítése, előzetes tervezésekben való hatékony közreműködés során szerezte. Fő szakterülete a számvitel. Jelenleg egy könyvelőiroda vezetője.
Molnár Ferenc Tamás 
a felügyelő bizottság tagja
Matematikus. A Vivetech egyik alapítója. Magyar és nemzetközi vállaltoknál szerzett szoftverfejlesztői, rendszer tervezői, projektmenedzseri és termékmenedzseri tapasztalatokat. Három évig vezette a Netlock bizalmi szolgáltatót. Az Everit és a CCLab vállalatok alapítója és vezetője. A Debreceni Egyetem oktatója. A lean és agilis termékfejlesztés szakértője. 

Press kit

Az alábbi linkekről letölthetők a ViVeTech logója, illetve Márton Miklós portréfotói, különböző méretekben és felbontásban. A képeket a sajtó munkatársai szabadon felhasználhatják cikkeik illusztrálásához. Kérjük, hogy Márton Miklós portréfotóinak felhasználásakor az alábbi forrásmegjelölést alkalmazzák: Fotó: ViVeTech/Andorkó Balázs
Copyright 2021 ViVeTech Zrt. All rights reserved.