rólunk

Egyedülálló emberközpontú megközelítésünk ötvözi az ergonómiai és a technológiai szempontokat, így teremtve maximális üzleti értéket

Kik vagyunk?

A ViVeTech egy magyar tulajdonú, 2011 óta sikeresen működő informatikai tanácsadó és fejlesztő vállalkozás, melynek fókuszában az ember és a technológia együttműködése áll. Küldetésünkkel összhangban az információbiztonsági üzletágunk által képviselt újszerű megközelítésben is kiemelt szerepet kapnak az ergonómiai szempontok a hozzáadott üzleti érték biztosítékaként.

Vállalkozásunk fő célja, hogy ügyfeleink képesek legyenek működési kockázataikat tudatosan felmérni és kezelni, valamint növelni versenyképességüket az életbe léptetett intézkedéseken keresztül.

Mi a ViVeTechnél minden szakterületünkön, így az információbiztonságban is nagy hangsúlyt helyezünk a kutatómunkára és az akadémiai együttműködésekre. Szeretünk úgy gondolni magunkra, mint egy tudományos műhelyre, ahol az ember-gép kapcsolat különböző aspektusait vizsgáljuk.

A ViVeTech megközelítés

A biztonságra való törekvés alapvető igény, vagyis egy idős az emberiséggel, így meglehetősen jól kialakult módszertana van immár több ezer éve. Eszerint akkor érezzük magunkat biztonságban, ha tudjuk mi történik körülöttünk, és e tudás mellett rendelkezésünkre állnak azok az eszközök is, amelyekkel szükség esetén beavatkozhatunk a nem kívánt folyamatokba. Tehát a biztonság tudatos, valósidejű döntéseken alapszik.

Az idők folyamán azt is megtanultuk, hogy a legnagyobb veszélyt általában egy másik ember jelenti ránk nézve. Vagyis a védelem megszervezése során kulcsfontosságú az emberi tényezők felmérése.

Mi a ViVeTechnél abban hiszünk, hogy az ergonómikusan kialakított biztonsági rendszerek jelentősen csökkentik a véletlen károkozást; az így kialakított biztonsági szabályok pedig nagyobb mértékben akadályozzák a támadókat, mint az üzleti felhasználókat. Végső soron az emberközpontú biztonsági intézkedések nagyobb üzleti hasznot hoznak.

Igazgatósági tagok

Márton Miklós
vezérigazgató, az Igazgatóság elnöke
Közgazdász. Informatikai biztonsági területen, hazai és multinacionális vállalatoknál szerzett nemzetközi kereskedelmi és marketingvezetői tapasztalattal rendelkezik.  Korábban kiemelt ügyfélmenedzseri, majd üzleti vezérigazgató-helyettesi pozíciókban dolgozott. Jelenleg a ViVetech kereskedelmi és üzletfejlesztési területének vezetését látja el a cég vezérigazgatójaként.
Rádai Róbert
operatív igazgató, igazgatósági tag
Mérnökinformatikus, projektmenedzsment szakértő. Hazai és nemzetközi piacra szolgáltató vállalatoknál szerzett széleskörű üzletág-vezetési és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik szoftverfejlesztési, minőségbiztosítási, információbiztonsági és projektmenedzsment területeken. Jelenleg a ViVeTech tanácsadási és fejlesztési területeinek vezetését látja el a cég operatív igazgatójaként.
Hülvely István
igazgatósági tag
Közgazdász. Több mint mint 20 éves vezetői, értékesítési, valamint nyilvánosértékpapír-kibocsátás, tőzsdei és befektetői kapcsolatok, illetve értékpapír befektetések területén szerzett tapasztalattal rendelkezik. Több hazai vállalatnál töltött be felsővezetői pozíciót. Jelenleg a B-FUND Ingatlan és Befektetési Alapkezelő Zrt. igazgatóságának elnöke, a Clarabot Zrt. vezérigazgatója, valamint tagja a Smart Hotel Solution Zrt. Felügyelőbizottságának és a Chameleon Smart Home Nyrt. Igazgatóságának.

Press kit

Az alábbi linkekről letölthetők a ViVeTech logója, illetve Márton Miklós portréfotói, különböző méretekben és felbontásban. A képeket a sajtó munkatársai szabadon felhasználhatják cikkeik illusztrálásához. Kérjük, hogy Márton Miklós portréfotóinak felhasználásakor az alábbi forrásmegjelölést alkalmazzák: Fotó: ViVeTech/Andorkó Balázs
Copyright 2022 ViVeTech Nyrt. All rights reserved.