Vivesec

Automatizált információbiztonság menedzsment rendszer kritikus infrastruktúra szolgáltatók számára.
Termék brossúra

Információ biztonság irányítási rendszer egyszerűen, rugalmasan és költséghatékonyan?
IGEN. Lehet így is!

A ViVeSec az információbiztonság irányítási rendszer (IBIR) teljeskörű és hatékony működtetését lehetővé tevő alkalmazásplatform. Automatizáltságának és integráltságának köszönhetően minden információbiztonsági feladatot egy rendszeren belül képes ellátni.

Beépített automatizmusai és a szektor számára testreszabott sablonjai megkönnyítik a mindennapokat, és lehetővé teszik egy olyan rendszer kialakítását, amit akár egy egyszemélyes biztonsági szervezet is működtethet.

A kritikus infrastruktúra szolgáltatók a ViVeSec segítségével gyorsan és kockázatmentesen vezethetik be és páratlan hatékonysággal működtethetik az IBIR-t.

✓ Iparágspecifikus megoldás
✓ Standardizált IT-biztonsági folyamatok
✓ Jelentősen csökkentett auditálási költségek
✓ Alacsony élőmunka és kompetencia igény
✓ Egyszerűen bevezethető szoftverszolgáltatás

Funkciók

Leltár és tudásbázis (Invetory)
Minden egy helyen: az adott szervezet felépítésének és működésének leírása, a működést támogató sablonok, listák és egyéb információk, valamint a kezeléséhez szükséges felmérő és adatrögzítő funkcionalitás.
Információ biztonság irányítási rendszer  (Governance)
Az információbiztonság irányítási rendszer modul felépíti és működteti azt az információbiztonsági irányítási keretet, amely tartalmazza az összes kapcsolódó feladatot és tevékenységet.
Kockázatmenedzsment (Risk Management)
A workflow által vezérelt kockázatmenedzsment modul az inventory-ban tárolt sablonok segítségével támogatja a kockázatmenedzsment teljes folyamatát. Általa a fenyegetettség benchmarkok pontosíthatóak lesznek, továbbá egyszerűbb lesz a sérülékenységvizsgálatok lefolytatása.
Üzletmenet folytonosság  (Business Continuity Management)
A workflow vezérelt BCM modul segítségével különböző vészhelyzet-kezelési tervek és forgatókönyvek hozhatók létre. Ezáltal egy-egy esemény bekövetkezéséből fakadó erőforrás-kiesés üzleti hatása minimalizálható.
Megfelelés (Compliance)
A megfelelés kulcsa egy kétszintű audit rendszer: A “Compliance audit” képes valós időben követni a külső követelményeket és dinamikusan megmutatni a rendszer megfelelőségének állapotát. A “Belső audit” a leképezett szabályzatok és a valós működés információit hasonlítja össze.
Szabályozás (Regulation)
Képes létrehozni és testre szabni a teljeskörű szabályozási rendszert, amely egyes fejezeteinek szabályozási szintjeit a kockázatelemzés eredményei is befolyásolják.
Védelmi technológia irányítása (OPSEC)
A ViVeSec elemzési funkcióival képes a védelmi technológiák (tűzfal, IPS, WAF, VM stb.) biztonságirányítását és a védelmi szintjük naprakészen tartását támogatni.
Incidenskezelés (Incident Management)
A ViVeSec tartalmaz egy beépített és kifejezetten az információbiztonsági feladatokra kifejlesztett incidenskezelő modult, amely jóval többet tud, mint a hagyományos hibajegy kezelő  funkciók.
“Küldetésünk, hogy a nemzetközi és hazai iparvállalatoknak és infrastruktúra üzemeltetőknek a szoftverünk elemzőképessége és szaktudásunk segítségével olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek optimalizálják működésüket, és jelentősen felgyorsítják számukra az iparági és törvényi megfelelőséget.”
Ha Ön is szeretné egyszerűen és költséghatékonyan optimalizálni IT-biztonsági folyamatait, szakértő segítségünkért vagy további információért vegye fel velünk a kapcsolatot.
Copyright 2022 ViVeTech Nyrt. All rights reserved.