Három új felügyelőbizottsági tag a ViVeTech-nél

2020.08.25.

A ViVeTech Zrt. 2020. augusztus 24-én megtartott közgyűlésén megválasztotta a felügyelőbizottság tagjait.

A felügyelőbizottság elnöke a villamosmérnök és közgazdász Karászi Zoltán, aki ipari, energetikai és félvezetőipari területen, multinacionális és saját alapítású vállalatokban töltött és tölt be felső vezetői és üzletfejlesztési pozíciókat. Közvetlen szakterülete a nemzetközi Testing, Inspection & Certification szektor, ahol korábban a TÜV Rheinland magyar leányvállalatát és a kelet-közép európai régióját irányította. Jelenleg többek között a TAM CERT Kft., a TÜV AUSTRIA Partnerének tulajdonos-ügyvezetője, továbbá a QTICS Csoport egyik alapítója.

A közgyűlés két új tagot is választott a felügyelőbizottságba: Molnár Ferenc Tamást és Csősz Szilvia Viktóriát. Molnár Ferenc Tamás a ViVeTech egyik alapítója. Magyar és nemzetközi vállalatoknál szerzett szoftverfejlesztői, rendszer tervezői, projektmenedzseri és termék menedzseri tapasztalatokat. Három évig vezette a Netlock bizalmi szolgáltatót, emellett az Everit és a CCLab vállalatok alapítója és vezetője. A lean és agilis termékfejlesztés szakértője. A Debreceni Egyetemen szoftverfejlesztési módszertant oktat.

Csősz Szilvia Viktória mérlegképes könyvelő, közgazdász. Korábban egy nemzetközi logisztikai cégnél, majd egy információbiztonsági vállalatnál volt főkönyvelő.

Copyright 2021 ViVeTech Nyrt. All rights reserved.
VIVETECH ZRT.
H-1118 Budapest Szüret str. 15.
Copyright 2021 ViVeTech Zrt. All rights reserved.
VIVETECH ZRT.
1118 Budapest Szüret Straße 15.
Phone: +36 20 967 5550
Copyright 2021 ViVeTech Zrt. All rights reserved.