Okoshotel startupban vásárol tulajdonrészt a ViVeTech

2022.10.21.

8 százalékos tulajdonrészt szerez a ViVeTech Nyrt. a Hotelify okoshotel szolgáltatásokat fejlesztő magyar startupban. A cég szoftvere lefedi a szállodai tartózkodás teljes egészét a foglalástól a távozásig, és a szállodaüzemeltetést is „okosítja”, jelentősen javítva a hatékonyságot a költségek optimalizálásával.

A ViVeTech piaci és tőzsdei stratégiájának kiemelt eleme a piacbővítés akvizíciók révén, ezért 8 százalékos tulajdonrészt szerez a Hotelify okoshotel megoldásokat fejlesztő Smart Hotel Solution Zrt. magyar startupban. Az okoshotel szolgáltató esetében a stratégiai kapcsolódási pont a kiberbiztonságban rejlik, amelyre a ViveTech kínál megoldást. Társaságunk ezzel a megállapodással szeretne a HORECA piacra is belépni, hogy a hotelek digitális védelmének fejlesztésében is segíthessen.

A Hotelify az első komplett okosszolgáltatásokat nyújtó szállodai rendszer, amely sok szempontból úttörő megoldásokat visz a szállodaüzemeltetés és -használat területére. A cég szoftvere lefedi a szállodai tartózkodás teljes egészét a foglalástól a távozásig, és olyan okosfunkciókat kínál a szállóvendégek részére, mint például a mobilalkalmazáson keresztül történő gyors bejelentkezés és kijelentkezés, chat szolgáltatás, a hotelszobák hűtés-fűtésének beállítása, a világítás, az árnyékolás, vagy a szobai médiarendszerek vezérlése. A vendégek emellett az applikáción keresztül intézhetik a szobai és szállodai szolgáltatások megrendelését is.

A Hotelify szoftvere a szállodaüzemeltetést is „okosítja”, jelentősen javítja a hotelek működésének hatékonyságát a költségek és a munkaerőszervezés optimalizálásával, illetve az energiafogyasztás akár 20 százalékos csökkentésével. A rendszernek nagy mennyiségű érzékeny adatot kell kezelnie, melyek biztonságáról a ViveTech gondoskodik, ez pedig komoly versenyelőnyt jelenthet a Hotelify számára.

 

Copyright 2021 ViVeTech Nyrt. All rights reserved.
VIVETECH ZRT.
H-1118 Budapest Szüret str. 15.
Copyright 2021 ViVeTech Zrt. All rights reserved.
VIVETECH ZRT.
1118 Budapest Szüret Straße 15.
Phone: +36 20 967 5550
Copyright 2021 ViVeTech Zrt. All rights reserved.