Új nemzetközi üzletfejlesztési és értékesítési vezető a ViVeTech-nél

2024.04.19.

IIvaylo Nikolov Boiadjiyski lett a ViVeTech új nemzetközi üzletfejlesztési és értékesítési vezetője 2024 márciusától. A szakember széleskörű tapasztalatokat szerzett az értékesítés terén és 25 évet dolgozott főként az autóiparban, azon belül is az autóipari technológiai területen.

Ivaylo Nikolov Boiadjiyski gépészmérnökként végzett a szófiai Műszaki Egyetemen 1996-ban és a diploma megszerzése után az autóiparban helyezkedett el. Végigjárta az értékesítés és a tanácsadás ranglétráját különböző vállalatoknál: gépjárműértékesítőknél, autóipari beszállítóknál, kiszolgálócégeknél. 2006-ban csatlakozott a Detroit-i székhelyű MSX International vállalathoz, ahol 2023-ig a közép-kelet-európai régió értékesítési és operatív csapatát vezette – 200 fő munkáját irányította. Idén januárban, a ViVeTech menedzsmentje felkérte, hogy vegye át a magyar cég nemzetközi piacra lépésével kapcsolatos üzletfejlesztési és értékesítési tevékenységek irányítását.

Az új vezető feladata a vállalat nemzetközi értékesítési stratégiájának kidolgozása, annak menedzselése, valamint a vállalati márka pozicionálása a célpiacokon.

„Örömmel csatlakozom egy feltörekvő magyar céghez, amely ambiciózus nemzetközi terjeszkedési tervekkel rendelkezik. Szeretem az out-of-the box megoldásokat és ebben hasonló a gondolkodásunk a ViVeTech menedzsmentjével. Az IT-biztonság a közeljövő meghatározó szolgáltatási ága lesz, és a ViVeTech által kínált megoldás különösen izgalmas, hiszen nem egyszerűen vállalatok biztonságáról szól, hanem olyan szolgáltatókéról, amelyek emberek millióinak mindennapi biztonságáért felelősek” – mondta Ivaylo Nikolov Boiadjiyski.

Ivaylo bolgár anyanyelvű, emellett tárgyalási szinten beszél angolul, szerbül, horvátul, a magyart pedig alapszinten használja. Szenvedélyesen érdeklődik a fenntarthatóságot szolgáló technológiák iránt.

Copyright 2021 ViVeTech Nyrt. All rights reserved.
VIVETECH ZRT.
H-1118 Budapest Szüret str. 15.
Copyright 2021 ViVeTech Zrt. All rights reserved.
VIVETECH ZRT.
1118 Budapest Szüret Straße 15.
Phone: +36 20 967 5550
Copyright 2021 ViVeTech Zrt. All rights reserved.